Een website die zichzelf terugverdient

Web & app development

Wij creëren prachtige gebruiks­vriendelijke websites

Een website is voor de meeste bedrijven één van de belangrijkste uithangborden. Wij realiseren prachtige en gebruiksvriendelijke websites en (web)applicaties die niet alleen mooi zijn maar ook nog eens gericht zijn op het verhogen van de conversie, kortom een website die zichzelf terugverdient.

Met onze creatieve en heldere werkwijze verzorgen wij het hele (web)design traject voor jouw bedrijf: van concept tot online meesterwerk. Hierbij zoeken wij altijd de perfecte balans tussen vorm en functie.

Ontwerp

Aan de hand van een functioneel ontwerp en concept wordt het project vormgegeven. Gebruiksgemak staat daarbij hoog in het vaandel, we stemmen het ontwerp af op de wensen van jouw doelgroep.

Techniek

Het uiteindelijke visuele ontwerp wordt uitgewerkt tot een volledig functionerend media-product of applicatie (bijvoorbeeld een Wordpress, Statamic of Laravel website of een iOS app).

Optimalisatie

Het technisch gerealiseerde product wordt gevuld met content en wordt uitgebreid getest alvorens deze in gebruik wordt genomen. Na afloop blijven wij betrokken bij het verder optimaliseren van het product.

Maatwerk websites

Of het nu gaat om een volledig nieuwe website of de verbetering van een bestaande, wij helpen je met het realiseren van een prachtig eindproduct waar de gebruiker makkelijk zijn weg in vindt. Bij het ontwikkelen van een website staan bij ons gebruiksvriendelijkheid, esthetiek en simpliciteit voorop, alles met als hoofddoel het behalen van (een hogere) conversie.

Doelgericht online groeien

Doordat de eindgebruiker bij ons centraal staat realiseren wij een eindproduct dat helpt om online te groeien. We maken gebruiksvriendelijke, mooie websites die goed vindbaar zijn en op zowel smartphones, tablets, laptops en computers passend weergegeven worden. Communicatie- en marketingdoelstellingen vertalen wij naar een creatief, professioneel en gebruiksvriendelijk product dat aansluit op jouw bedrijf.