Laat een blijvende
indruk achter

Graphic design

Een eerste indruk maak je maar één keer

Iedereen heeft in de gaten dat tegenwoordig veel van onze keuzes worden gemaakt in een split second op basis van een eerste indruk. Het is dan ook belangrijk dat de eerste indruk die een (potentiële) klant van jouw bedrijf heeft een blijvende is.

Een professionele en consistente uitstraling die aansluit bij je doelgroep is dan ook van groot belang. Wij helpen jouw bedrijf om deze eerste indruk zo optimaal mogelijk te benutten. Op basis van de filosofie en strategie van je bedrijf ontwerpen wij een huisstijl die een blijvende indruk achterlaat.

Concepting

Mensen luisteren liever naar verhalen dan naar verkooppraatjes. Met een creatieve blik gaan we samen met jou op zoek naar hoe we jouw verhaal het beste kunnen vertellen.

Branding

Om een statement te kunnen maken gaan we jouw verhaal vertalen naar beeld en taal. Met vorm, kleur en teksten geven we jouw bedrijf een gezicht en stem die perfect aansluit op waar je voor staat.

Design

De branding is de eerste bouwsteen die we leggen voor design binnen je bedrijf. Deze branding kan vervolgens op alle verschillende uitingen van je bedrijf worden toegepast. Van digitale vormgeving zoals websites en apps tot print media.

Het verhaal vertellen

Een huisstijl is meer dan alleen een beeld: het is dé manier om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen aan jouw doelgroep. Dit verhaal kan een belangrijke rol spelen in de beslissingen die je klant maakt.

Met het verhaal van jouw bedrijf breng je klanten op ideeën. Wij zorgen ervoor dat het verhaal van jouw bedrijf door middel van een weloverwogen branding en huisstijl zo goed mogelijk wordt overgebracht.

Een overtuigende huisstijl

De eerste indruk die een potentiële klant van jouw bedrijf krijgt is meestal op basis van de branding. Dit is dan ook een belangrijk moment in de customer journey. Wij zorgen voor een unieke huisstijl die een onvergetelijke eerste indruk indruk achterlaat.

Een huisstijl is meer dan alleen een logo en kleurgebruik. Wanneer een huisstijl consequent wordt toegepast in alle uitingen van een bedrijf laat deze een positieve en professionele indruk achter. Bovendien maakt een huisstijl deel uit van het imago van je bedrijf.