MartiniPlaza

Development

Slim narrowcasting systeem voor hét evenementencentrum van Noord-Nederland

MartiniPlaza is een evenementenlocatie, beurscomplex, theater en topsporthal. In het complex vinden allerlei evenementen tegelijkertijd plaats, de doorstroming van bezoekers wordt gestuurd met behulp van een groot aantal televisieschermen.

Wij hebben het Narrowcasting systeem gebouwd wat deze schermen aanstuurt en er daarmee voor zorgt dat de bezoekersstromen goed gestuurd worden. Tevens kunnen de bezoekers worden voorzien van extra (evenement)informatie.

Sturing van bezoekersstromen

Het systeem bevat een algoritme dat op basis van de evenementen planning bepaalt wat er op welk scherm getoond wordt en welke routes naar een bepaald evenement afgelegd moeten worden. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. het aantal beschikbare schermen en het aantal evenementen dat tegelijk plaatsvindt.

Evenementen promoten

Op diverse schermen in het gebouw worden evenementen overzichten getoond. Deze overzichten worden automatisch opgehaald uit de website van MartiniPlaza, als de website up-to-date is, is de narrowcasting dat dus ook. Op deze manier kunnen toekomstige evenementen onder de aandacht worden gebracht.

Flexibel inzetbaar

Het systeem is flexibel inzetbaar, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op bepaalde schermen een prijslijst, foto’s of andere informatie te tonen. Op basis van de beschikbare schermen op een bepaalde locatie zal het systeem de routing van de verschillende evenementen hierop automatisch aanpassen.

Het systeem zorgt er ook voor dat routing-pijlen naar de linker kant ook (voor zover mogelijk) op het meest linke scherm getoond worden. Op deze manier zorgt dit voor een natuurlijke routing door het gebouw en is het systeem tegelijkertijd flexibel in te zetten.

Meer weten over wat we doen?

Neem contact op met Pepijn

pepijn@grandeur.media
+31 6 309 77 449

Andere cases waar we trots op zijn