Fonds Alledaagse Ziekten

Branding | Webdesign | Vormgeving

Een onderbelicht onderwerp voorzien van een spotlight

Het Fonds Alledaagse Ziekten zet zich in voor onderzoek naar alledaagse kwalen waar de huistarts nog niet veel van weet. Het fonds is bij ons gekomen met de vraag om een visuele identiteit te ontwikkelen die de aandacht zou vragen en goed zou verwoorden waar het nieuwe fonds voor staat.

Voor het fonds hebben wij de volledige offline en online identiteit ontwikkeld waarmee het fonds op het congres van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) in 2017 is gelanceerd.

Van onderzoek naar medicijn

In nauw contact met het Fonds Alledaagse Ziekten en door onderzoek te doen naar de doelgroep hebben we een goed beeld kunnen vormen van de wensen en de eisen voor de huisstijl. Na de initiƫle variatie aan ontwerpen zijn we steeds verder naar een eindresultaat toe gaan werken.

Het logo wat tot stand is gekomen leent zich goed voor verschillende communicatie uitingen en past goed bij de wensen van het fonds. Door gebruik te maken van verschillende kleuren in zowel het logo als de huisstijl, hebben we een toegankelijke uitstraling neergezet.

WordPress website op maat

Nadat de huisstijl is afgerond hebben we op basis hiervan een maatwerk website ontworpen en gerealiseerd. De website is gebouwd op het content management systeem WordPress. Aanpassingen aan de website zijn in WordPress gemakkelijk door te voeren. Via de website is het bijvoorbeeld mogelijk om direct te doneren via iDeal.

Ga naar Fonds Alledaagse Ziekten

Meer weten over wat we doen?

Neem contact op met Pepijn

pepijn@grandeur.media
+31 6 309 77 449

Andere cases waar we trots op zijn