Vacances Provence

Webdesign | Webdevelopment

De mooiste vakantiehuizen in Zuid Frankrijk, Provence en Côte d’Azur

Sinds 2001 verhuurt Vacances Provence villa’s met privé zwembad en andere vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk, de Provence en de Côte d’Azur. Vacances Provence heeft een groot aanbod van luxe vakantiehuizen.

Ze verhuren deze vakantiehuizen rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus. Op deze manier kennen ze de vakantiehuizen goed en kunnen ze goed inspelen op de wensen van de vakantiegangers. Sinds 2017 ontwikkelen en onderhouden we de website van Vacances Provence.

Laravel website en vernieuwd ontwerp

Voor Vacances Provence hebben we een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld waarmee het aanbod aan vakantiehuizen doorzocht en geboekt kan worden. Met deze nieuwe website is het nog makkelijker geworden om een geschikt vakantiehuis te zoeken en te boeken. De website is volledig op maat gebouwd op het Laravel framework, de website heeft een admin panel waarmee de inhoud van de website gemakkelijk beheerd kan worden.

De beschikbaarheid en boekingen worden beheerd via het systeem van Reflex Booking. De website is rechtstreeks gekoppeld met de SOAP API van Reflex Booking. Op deze manier kunnen de boekingen gemakkelijk en centraal worden beheerd.

Ga naar Vacances Provence

Meer weten over wat we doen?

Neem contact op met Pepijn

pepijn@grandeur.media
+31 6 309 77 449