Chambres d’Hôtes Wijzer

Webdesign | Webdevelopment

Authentieke Chambres d’Hôtes door heel Frankrijk

Op Chambres d’Hôtes Wijzer zijn persoonlijke, kleinschalige en authentieke Chambres d’Hôtes door heel Frankrijk te vinden. Geen massa-toerisme, maar genieten van een heerlijke vakantie op het Franse platteland. 

Zoek je een vakantie-adres ‘a la campagne’, een bijzondere workshop of arrangement, of  een leuk verblijf onderweg in Frankrijk? Op Chambres d’Hôtes Wijzer vind je het allemaal!

Chambres d’Hôtes en Gîtes

Voor Chambres d’Hôtes Wijzer en het “broertje” Gîtes Wijzer hebben we een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld waarmee je gemakkelijk een Chambres d’Hôtes of Gîte kunt vinden. Beide websites zijn op maat gebouwd op het Content Management Systeem (CMS) WordPress en worden beheerd in één CMS.

Er is een koppeling gerealiseerd met Reflex Booking, de beschikbaarheid en boekingen worden gemakkelijk beheerd via dit uitgebreide systeem. Daarnaast hebben we een plugin ontwikkeld die de actuele beschikbaarheid automatisch update via iCal bestanden, dit zorgt voor extra gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers van het systeem.

Volledig vernieuwde website met een authentiek Frans tintje

De bestaande website is van de grond af aan opnieuw gebouwd en ontworpen. Een belangrijk uitgangspunt hierbij was dat de “Franse’ uitstraling behouden moest blijven en het liefst extra benadrukt moest worden. Door gebruik te maken van nieuwe lettertype’s, authentieke vormen en een aangepast kleurenpalet is een nieuwe stijl neergezet waarbij authentiek Frans extra naar voren komt.

Ga naar Chambres d’Hôtes Wijzer

Meer weten over wat we doen?

Neem contact op met Pepijn

pepijn@grandeur.media
+31 6 309 77 449

Andere cases waar we trots op zijn