Birza Projectstoffering

Webdesign | Webdevelopment

Een familiebedrijf met een rijke historie

Birza Projectstoffering is een familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar ervaring heeft in projectstoffering, of het nu gaat om vloeren, raambekleding of zonwering, bij Birza is uw project in goede handen.

Voor Birza hebben we een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld die aansluit op de wensen van de zakelijke klanten anno 2020. Een belangrijk uitgangspunt hierbij was dat de veelzijdigheid van Birza duidelijk naar voren moest komen, hiervoor hebben we gebruik gemaakt van duidelijke teksten en mooi (groot) fotomateriaal. 

Verbeteren en vernieuwen van een website met goede conversie

De website die wij in 2015 hebben ontwikkeld heeft een evolutie ondergaan, de onderdelen die goed functioneerden en een goede conversie opleverden hebben we hierbij vernieuwd en aangevuld met nieuwe onderdelen. De gehele website heeft een vernieuwde frisse uitstraling gekregen.

Deze op maat gebouwde website gebruikt het Content Management Systeem (CMS) WordPress. De website is uiteraard volledig responsive en is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, tablets, laptops en desktops.

Ga naar Birza Projectstoffering

Meer weten over wat we doen?

Neem contact op met Pepijn

pepijn@grandeur.media
+31 6 309 77 449

Andere cases waar we trots op zijn